Klubmesterskaber 11. Maj 2014


Begge tøserne var meget dygtige, Trud virkede helt tilpas, hun kan ellers være lidt trykket til stævner, det er forhåbentligt slut nu. 

Fint svævemoment Trud

En lur i solstrålen

Sommer 2013

Sif og Douglas nyder solen i flere etager, Douglas selvfølgelig højest oppe.

Agility weekend

D. 1. og 2. oktober 2011

Sif og jeg var til agility stævne både lørdag og søndag. Lørdag i DAF Silkeborg hvor der var afslutning af DGI turnering, og det blev til en samlet 1´er i spring for let øvet og en 3´er i agility. 

Søndag gjaldt det DAF cup i Aalborg, vi vandt både spring og agility

Som flødeskum på toppen af kagen vandt DAF Silkeborg også pokalen. En rigtig hyggelig dag i super dejligt vejr.

Udstilling silkeborg

Søndag d. 28. august 2011

Idag var vi på udstilling i Silkeborg med Trud, hun var rigtig dygtig og fik "excellent" samt vandt juniorklasse for tæver. Stor stolthed hos hundeforældrene .

Fiiine bisser !

D. 21. November 2010

Afsluttende prøver og klubmesterskab i træningsklubben. Trud blev sørme nr. 1 til hvalpeprøven, hun er også allerede meget dygtig. Samtidig deltog Sif i klubmesterskabet i agility og spring, det blev med nogle få hak i pladen til 2 fejlfrie runder og rakte til en 3. plads. En meget stolt hundemor idag

Douglas var med som moralsk støtte, og det var rigtig god træning for hundene at øve sig i samlet at forholde sig til fremmede hunde.

Desværre glemte vi at få kamera med.

D. 18. September 2010

Så var vi til DAF-cup i træningsklubben, og minsandten om ikke Sif fik en lille nuttet pokal med hjem! Den er på billedet hvis man kigger godt efter

Sidste skud på stammen

D. 10. August 2010

Så er hvalpene kommet hjemmefra. Men som planlagt har vi beholdt den lille tæve Trud, det bliver spændende at se hvordan hun udvikler sig. Sif har været mærket af, at de andre hvalpe er kommet væk. Hun bliver ved at pibe og kalde på dem, selvom det jo kun er Trud der kommer. Det er lidt pinefuldt at se på. Vi har været i sommerhus i weekenden, og det har afledt hende lidt.

Trud er meget dygtig, hun har kun haft meget få uheld inde, men vi er jo også meget udendørs. Hun virker til gengæld ganske uberørt af manglen på sine søskende. 

Nyt kuld hvalpe

D. 10. Juni 2010

Igår kom Sifs andet kuld hvalpe, se mere under Hvalpe 2010.

Drægtighedsscanning

D. 30. april 2010

Vi har ultralydsscannet Sif idag, og der var bitte små hvalpe-fostre at se. Hvis alt går godt, kommer der hvalpe omkring d. 10.-12. juni.  

Hvalpe på vej ?

D. 11. april 2010

Så har vi været i Sverige og Sif er parret med Limbo, en flot kooikerhan med et pragtfuldt temperament. Om ca 3 uger skal vi ultralydsscanne Sif for at se om det har givet resultat. Hvis alt går vel, får vi hvalpe i starten af juni, som er 8 uger i starten af August.

SUCH Manusia´s Limbo

Limbo er importeret fra Holland til Sverige

Sif er i løbetid

D. 7/4 - 2010

Sif er i løbetid, når tiden er inde skal vi til Sverige for at få hende parret.

Ny hvalp i familien

D. 25 Maj 2009
I weekenden har vi hentet en lillebror til Sif, Douglas hedder han, og han er i fuld gang med at opleve sit nye hjem